Ashleigh Grove 

CLICK ON IMAGES BELOW TO VIEW GALLERY

CJEz1ImOWEeqT9TQis5L2w
b5KPBw2kSEOCX3lixbkQFg_edited
T0nfCGP4LEi-pF6Elaf67Q
1VvDhGLmD0yZjoeMbyOo-w
Rvt4dDcHykKezWU8GbQXdQ
rnRHvPYv60Kx_vbbp3pRcw
KBnDAq3EJEq_tItAZ3UQ7g
gtLRcdNY6UKaO3scJ3RJWA
c04E0sK3j0ypuCWxb7khtA
FLOORPLAN
_1HJOSLJkUa2DM6-4BBzsg
IMG_1223
IMG_1224
IMG_1225
wall in question

 


     This unique home had belonged to the same family and remained unrenovated for a period of over 50 years. With a corner plot and associated challenging floorplan complete with several unusual angles, this project involved a complete reconfiguration of layout. This renovation involved stripping the house back to the maximum; and then removing and redesigning walls as necessary to maximise the light penetration and usability of this unusual space.A glazed, sloped-roof extension helped to minimise the interior / exterior barrier - and contributed to the project's significant profitability.

SINGLE FAMILY HOME, JESMOND, NEWCASTLE, UK

j.a.daniels

d  e  s  i  g  n  +  d  e  v  e  l  o  p  m  e  n  t